1. Home
  2. Docs
  3. RAVINTOLA “ELIITTI ...
  4. JUOMIEN VALMISTUS
  5. CAPUCHINON VALMISTUS

CAPUCHINON VALMISTUS

1. Irrota virransyöttö

1.1 Varmista, että kone on pois päältä

  • Varmista, että kone on irrotettu virransyötöstä ennen sen avaamista.

2. Tarkista säiliöt

2.1 Täyttö ja inventointi

  • Avaa kone sopivalla avaimella ja tarkista säiliöt kuivamaidolle, kaakaolle ja kahville.
  • Täytä tarpeen mukaan.

3. Tarkista letkut ja liitokset

3.1 Sijoitus ja puhtaus

  • Varmista, että kaikki letkut ja liitokset ovat paikoillaan, eikä osissa ole kuivaa ainetta tukkeutuneena.
  • Puhdista tarvittaessa.

4. Sulje ja lukitse koneen kansi

4.1 Lukitseminen

  • Sulje ja lukitse koneen kansi turvallisuuden takaamiseksi.

5. Puhdista tippa-astia

5.1 Puhdistus ja kuivaus

  • Irrota tippa-astia, pese se huolellisesti lavuaarissa ja kuivaa se kokonaan.
  • Kiinnitä erityistä huomiota tippa-astian takakulman liittimiin.
  • Palauta tippa-astia paikoilleen, puhdista ja kuivaa tippa-astian paikka ja koneen alapuoli, erityisesti missä liittimet koskettavat konetta.

6. Kytke virta

6.1 Säännöllinen huolto

  • Kytke virta ja puhdista konetta säännöllisesti käytön aikana.
  • Jos epäilet vikaa, ota heti yhteys vuorobaarimestariin tai vuoropäällikköön.

How can we help?